Waarom een advocaat inschakelen?

Doe het niet zelf!

Voor schuldenaren is het vaak moeilijk om het goede evenwicht te zoeken tussen het eigen belang en de belangen van de schuldeisers. Onderhandelen gaat dan niet vanzelf. Als schuldenaar zie je vaak geen alternatief: als de onderhandelingen mislukken, dan lijkt het einde van de onderneming onvermijdelijk. Zo draai je in een vicieuze cirkel en krijg je geen grip op de toekomst. Het enige dat dan nog resteert is het faillissement. Er staat veel op het spel.

Waarom een advocaat?

In die situaties komen de advocaten van Coda Advocaten in actie. Zij zijn zich bewust van de positie waarin de schuldenaar, maar ook de schuldeisers, verkeren. Zij kennen het speelveld en voelen zich er thuis. Met ruime kennis en ervaring geven zij richting aan de onzekere weg naar voren. Dat doen zij helder, opbouwend en empathisch. Het nemen van beslissingen en het communiceren met partijen wordt juist met de inzet van Coda Advocaten weer een positieve ervaring.

Bijkomend voordeel is dat wij als advocaat een beroepsgeheim hebben en dat geldt ook in belangrijke mate voor een eventuele curator. Onze adviezen zijn en blijven dan ook onder alle omstandigheden vertrouwelijk. Uw belang staat voorop.

Wilt u ook kennis maken met Coda Advocaten? Dat kan. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Coda Advocaten